dilluns, 12 d’abril del 2010

RECOLLIDA DE QUEIXES DEL BUS URBÀ


Des de l'Assemblea de Joves d'Alzira “El Cau” sabem que una altra Alzira és possible, i en conseqüència actuem. Realitzem actes, fomentem iniciatives i desenvolupem campanyes per fer-ho realitat. I entre les reflexions de la nostra vida quotidiana, està la de la mobilitat sostenible, entenent-la com a forma de millorar la qualitat de vida. Per això, és indispensable reivindicar l'ús del transport públic, la bicicleta i el comportament sostenible amb el vehicle privat.

Pensem que les decisions en matèria de transport públic i mobilitat urbana han de prendre's amb criteris racionals i pensant en el llarg termini, i no deixar-se dur únicament per motius electoralistes o d'imatge pública.

En eixe sentit, farà uns mesos començarem una Campanya per la Millora del Transport Públic a Alzira, centrada especialment al voltant de l'autobús Urbà. Aquesta es basava en l'estudi del sistema de transport per tal de trobar els punts febles que caldria tindre en compte si volem comptar amb un model modern, competitiu, sostenible i al servei dels ciutadans. Conseqüentment elaborarem un manifest amb una sèrie de propostes dirigides a l'Ajuntament d'Alzira (el podeu trobar ací http://ajalzira.blogspot.com/2010/02/per-la-millora-del-transport-public.html).

Com no, i seguint la tònica general, els nostres governants (PP-PSD) passen de tot, a no ser, clar, que se'ns puga quantificar en possibles vots. Per eixe motiu, per a que d'una vegada s'escolte a la ciutadania, hem pres la decisió d'iniciar una campanya de recollida de queixes individuals, les quals el Cau s'encarregarà de fer arribar a l'Administració Local.

Estarem amb una tauleta per la seua recollida:

  • Dimecres 14 d'Abril: De 10 a 12 hores en l'Avinguda Luís Suñer (en paral·lel al Mercat) / De 19:30 a 21:00 en el Saló d'Actes de la Casa de la Cultura.
  • Dissabte 17 d'Abril: De 10 a 22:00 hores en la Plaça la Malva.
  • Dimecres 21 d'Abril: De 10 a 12 hores en l'Avinguda Luís Suñer (en paral·lel al Mercat).
  • Diumenge 25 d'Abril: De 18:00 a 21:00 en els Locals Parroquials de Sagrada Família (Carrer de Trafalgar, 44).
  • Dissabte 8 de Maig: De 18:00 a 21:00 en la Casa de la Cultura.
  • Divendres 14 de Maig: A les 12 en la porta del PROP d'Alzira.
No obstant això, pots fer-nos-les arribar per altres mitjans. Per a qualsevol cosa podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic (ajalzira@hotmail.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada