dijous, 15 d’abril de 2010

V Fira del Llibre Gratuït


Una volta més, i com ja es va fent habitual, hem preparat la Fira del Llibre Gratuït. Això sí, esta vegada amb una major qualitat i quantitat de llibres gràcies a les donacions dels veïns i veïnes de la nostra ciutat.

Pel que fa al funcionament, recordar que en aquesta Fira no es necessiten diners i tot el que hi ha és de bades. Només es posa una condició a qui desitge endur-se un llibre: que el vaja a llegir. Això és el que vertaderament preocupa al grup de persones que desinteressadament col·labora en aquesta fira. Es tracta de trencar amb la lògica consumista de comprar, encegat per la publicitat, i utilitzar les coses un parell de vegades (en el millor dels casos) per a que després s'arracone en un armari o es llance a les escombraries perquè ja ho hem avorrit. La clau és restar-li importància als diners, el déu al qual tot es sacrifica, deslligant riquesa personal i capacitat adquisitiva.

Així doncs, la V Fira del Llibre Gratuït es realitzarà el dissabte dia 17 d'Abril des de les 10:00 fins les 22:00 hores en la Plaça de la Malva d'Alzira.
T'esperem!

Organitza: Assemblea de Joves d'Alzira “El Cau”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada