dimarts, 12 d’abril del 2011

Jornades de Reflexió [2]

Continuant amb les “Jornades de Reflexió” que hem organitzat des de l'Assemblea de Joves d'Alzira 'El Cau', volem comunicar-vos el pròxim acte. Serà aquest dissabte 16 d'Abril, a partir de les 18:00 hores al Saló d'Actes del MUMA (C/Sant Roc, 16). Constarà d'una introducció cinematogràfica, la projecció de la pel·lícula independent “The Man from the Earth” i un posterior col·loqui.

La pel·lícula conta la història d'un home de Cromanyó de 14.000 anys d'edat que sobreviu fins als nostres dies. Tota la pel·lícula està rodada en la mateixa casa i el seu porxo, prova del seu baix pressupost i de la seua elaboració pràcticament artesanal. Es basa únicament en la conversa dels personatges per a mantenir la trama, sense efectes especials ni escenes d'acció. Es tracta d'un discurs intel·lectual entre un home de les cavernes i els seus actuals col·legues de treball, en el seu comiat com docent universitari. En les hores que transcorren, les reaccions dels seus amics científics són molt variades i van sorgint preguntes, qüestions, revelacions i reaccions de tot tipus que donen molt a reflexionar.

Com a curiositat il·lustrativa, el film s'ha donat a conèixer, principalment, mitjançant la descàrrega en xarxes P2P, convertint-se en una pel·lícula de culte recent entre els amants de la ciència ficció.



Fitxa Tècnica
Títol original: Jerome Bixby's The Man from Earth
Idioma: Anglés amb subtítols en castellà
Director: Richard Schenkman
Durada: 87 minuts
Any: 2007

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada