dilluns, 28 de març del 2011

Acte de solidaritat zapatista


El passat cap de setmana es realitzaren a Alzira les 'Jornades Zapatistes' organitzades per l'Assemblea de Joves d'Alzira 'El Cau'. Fou una mostra de solidaritat amb els municipis zapatistes de Chiapas i els moviments socials de tot Mèxic que dia rere dia creen i sostenen alternatives en clau local, en un món que cada dia és més global. Unes lluites socials amb un nítid missatge d'esperança que naix del poble i s'adreça al poble.

En eixe sentit, agraïm la presència dels assistents, més tenint en compte la variada oferta d'actes amb els que concorríem el dissabte.

Pel que fa a l'exposició fotogràfica "69 miradas contra Polifemo" situada al Pòrtic de la Casa de la Cultura, cal fer saber que estarà al vostre abast fins al pròxim 2 d'Abril.

Finalment volem informar que estem preparant el que hem denominat 'Jornades de Reflexió'. Amb aquestes jornades, que es realitzaran en la vespra de la Setmana Santa d'Alzira, volem donar des de la tolerància, una visió diferent al voltant del cristianisme. Pròximament informarem més detalladament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada