dijous, 8 d’abril del 2010

Solidaritat amb El Cabanyal


Des de l'Assemblea de Joves d'Alzira “El Cau” volem mostrar tota solidaritat amb els veïns del Cabanyal i el seu moviment ciutadà per a la defensa del patrimoni comú per mitjans legals, tot condemnant amb fermesa la violència.

També volem denunciar que una vegada més les formes d'actuar del Govern Valencià, controlat de forma absolutista pel PP, que intenta justificar els enderrocaments d'aquest barri, quan s'està pendent d'un procés judicial que, en poc temps, podria resoldre's. I això després de més 12 anys de lluites judicials i després de la sentència del Tribunal Suprem i l'Ordre Ministerial, que suspèn la seua execució per espoli.

Aquesta setmana hem pogut a veure com la Policia Local, a les ordres de l'Ajuntament de València (PP), destrueixen acceleradament el patrimoni, i com la Policia Nacional, amb el beneplàcit de la Delegació de Govern (PSOE) agredeix als ciutadans amb una brutalitat inusitada, digna dels temps de la Dictadura de Franco.

I és que, el que diferencia a una Policia en un règim democràtic, a una policia en un règim dictatorial, és la consideració que la policia té de la ciutadania, de la seua integritat física i dels seus drets fonamentals. La Policia s'ha comportat com una Policia dictatorial com es pot veure en tots els vídeos publicats pels mitjans de comunicació, excepte com no, en Canal 9.

Una vegada més ha quedat en evidència com els interessos del poder polític i els grups econòmics que al seu voltant es situen, són una amenaça per a la nostra existència com a poble, i els nostres interessos com a ciutadans i ciutadanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada